dini-tupperwarekiosk.blogspot.com giveaway 4th July- 4th August

my picture (flower just for deco. not included in giveway)

picture from catalogue

This set comprises :
1 divided lunch box (microwaveable)
1 thirstbreak tumbler
2 small servers
cutlery set
candy stripe bag (perfect for carrying this set)

WHAT YOU HAVE TO DO .......
1) add dini-tupperwarekiosk to your blogroll/bloglist
2) Make an entry mengenai tempat yang menarik untuk berkelah bersama keluarga. It can be anywhere as long as that place selamat dan sesuai untuk membawa bayi dan kanak-kanak.
3) Letakkan gambar anda dan keluarga sedang berkelah/picnic/having meals outdoors. Lokasi boleh di mana-mana (waterfall, beach, your house compound, park and even hentian rehat R&R highway) Entry dan gambar tidak semestinya berkaitan
4) Tinggalkan link ke blog dan email add anda di section comment.
5) Spread the giveaway around. Thank you
6) Closing date will be on 4th of August

12 comments:

  1. hi mama aqildini,

    saya dah buat syarat-syarat yang ditetapkan
    silalah jenguk

    http://mdanial.blogspot.com/2009/07/dini-tupperwarekioskblogspotcom.html

    email add; articularis@yahoo.com

    thank you
    harap harap bolehlah menang ya..

    ReplyDelete
  2. oooo sedang mencari gambar2yang sesuai ni nak follow lah

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...daku dah folo n wat entri tuk giveaway nie kat sini

    http://miela77.blogspot.com/2009/07/dini-tupperwarekioskblogspotcom.html

    Miela.77@gmail.com

    moga2 daku pertaruhan ku berjaya ye...Amin...

    ReplyDelete
  4. http://impianalamaniman.blogspot.com/2009/07/dini-iupperwarekiosk.html#links
    salam dini i pun nak cuba nasib gak...

    ReplyDelete
  5. hai sis,nak join juga ler..
    http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/07/dini-tupperwarekioskblogspotcom.html

    name:asmieyra @ aini munira
    e-mail:as_abadies@yahoo.com
    TQ

    ReplyDelete
  6. salam
    terima kasih kepada semua yang menghantar penyertaan. Minta maaf jika saya tidak sempat membalas atau meninggalkan pesan di blog anda. Terlalu banyak urusan saya sebagai pendidik yang perlu diselesaikan. Walau bagaimanapun janji tetap saya kotakan. Penyertaan akan ditutup pada 12.00 mlm 4 july. InsyaAllah pemenang akan diumumkan pada 6 july..terima kasih

    ReplyDelete
  7. minta maaf 4 august ye..bukan 4 july..kesilapan teknikal :)

    ReplyDelete
  8. salam tuan umah,
    saya nk join giveaway.. n3 disini..

    http://casa7997.blogspot.com/2009/07/giveaway-by-dini-tupperwarekiosk.html

    wish me luck !

    ReplyDelete
  9. lupe plak..
    my email ummi7997@gmail.com

    ReplyDelete
  10. salam..
    count me in yer..

    http://suzie284.blogspot.com/2009/07/dini-tupperwarekioskblogspotcom.html

    my email : suzie284@yahoo.com

    tq!!!

    ReplyDelete
  11. Salam MamaAqilDini,

    please count me in jugak eks...

    http://sitisifir10.blogspot.com/2009/08/dini-tupperwarekiosk-giveaway.html

    My email add is sitisifir10@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. tq for choosing me as the winner!!

    here is my entry of the winning..
    http://suzie284.blogspot.com/2009/08/hoorayyy-i-won-dinitupperware-giveaway.html

    ReplyDelete